Om oss

MIKAELA FOUGSTEDT-HUGOSSON

Dansledare

Vi som är delaktiga i MOVEO Dans har alla erfarenhet på olika områden inom dans; ledarskap,   undervisning, administration och nätverk. Vi samlade det bästa för att kunna erbjuda det bästa!​

Föreningen MOVEO samarbetar med Studiefrämjandet. 

Mikaela är 34 år och har varit en del av Moveos styrelse sedan starten 2018.  Hon har dansat sedan hon var barn. Hon har tränat yngre barn i konståkning sedan hon var 12 år och började undervisa i dans vid 19-års ålder och har varit fast sedan dess. Enligt henne finns det inget bättre än att se dansarna utvecklas! 

På gymnasiet studerade hon en utbildning med inrikting dans och hon har efter det studerat två eftergymnasiala danslinjer, en med streetdance-inriktning och en som innehöll såväl balett, modern dans, jazz samt pedagogik och anatomi. Hon har erfarenhet av många dansstilar men brinner lite extra för streetdance då hon är uppväxt med den dunkande hiphop-musiken.

ELINA HEGGEN

Dansledare

Elina är 15 år och börjar årskurs 9 under hösten 2021.  Hon har dansat så länge hon kan minnas. Hon brinner för dansen och har dansat lite olika stilar såsom streetdance, hiphop och även jazz.  Elina har själv dansat både på Moveo och i dansverksamheter i Karlstad.


Elina började som  dansledare på Moveo under våren 2021. 

JULIA GRUNNAN

Ordförande, administratör och dansledare

julia.grunnan@moveodans.com

Julia är 30 år och har varit en del av Moveos styrelse sedan starten 2018.  Hon har jobbat som dansledare sedan 2009. Hon har studerat Dans på Karlstads Universitet och är utbildad Gymnasielärare. Julia har erfarenhet inom stilar såsom street, dancehall, jazz och modern/nutida dans och de två sistnämnda är också dem som hon brinner mest för.


Inom föreningen jobbar Julia just nu administrativ och med kursutbud. Det är även hon som har hand om föreningens e-post. Detta gör hon idéellt, vilket gör att e-posten administreras under varierande tider. Är det något som är brådskande, kontakta oss via Facebook om vi inte svarat på ditt mail. 

IDA SANDQVIST

Kassör och dansledare

Ida är 25 år gammal och har varit en del av Moveos styrelse sedan starten 2018.  Hon är utbildad lågstadielärare. Dansen har varit en stor del av hennes liv under lång tid och hon har dansat flera olika stilar. På gymnasiet läste hon estetisk linje med inriktning dans, och hon har undervisat barn och ungdomar i dans i snart 10 år. Den stil hon brinner för mest är Jazzdans, både lyrisk- och showjazz.


Om föreningen


Föreningen bildades 2018 för att bedriva verksamhet i Forshaga samt andra delar av värmland. Föreningen drivs av en styrelse med medlemmar som på olika sätt har jobbat med dansverksamhet t.ex som dansledare, marknadsföring och administrativt på olika sätt. Föreningen skapades för att vara ett ställe med högt till tak där alla deltagare och ledare ska känna sig välkomna och där dansglädje ska genomsyra all verksamhet. 

Vi samarbetar med Studiefrämjandet, vilket vi är väldigt glada för. De hjälper oss i föreningen på olika sätt, vilket underlättar för oss och vi kan fokusera på vårt kursutbud och på att förmedla dansglädje i våra kurser! 

FÖLJ OSS