Kontakt

Har du några frågor om vårt kursutbud? Är det något i vårt kursutbud som du saknar och skulle vilja fanns med? Eller har du andra frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!


Maila oss: info@moveodans.com 

Eller kontakta oss via formuläret.

Det är vår ordförande Julia Grunnan som har hand om föreningens e-post. Detta gör hon idéellt, vilket gör att e-posten administreras under varierande tider. Är det något som är brådskande, kontakta oss via Facebook om vi inte svarat på ditt mail. 

 
 
 
 
 

Om föreningen


Föreningen bildades 2018 för att bedriva verksamhet i Forshaga samt andra delar av värmland. Föreningen drivs av en styrelse med medlemmar som på olika sätt har jobbat med dansverksamhet t.ex som dansledare, marknadsföring och administrativt på olika sätt. Föreningen skapades för att vara ett ställe med högt till tak där alla deltagare och ledare ska känna sig välkomna och där dansglädje ska genomsyra all verksamhet. 

Vi samarbetar med Studiefrämjandet, vilket vi är väldigt glada för. De hjälper oss i föreningen på olika sätt, vilket underlättar för oss och vi kan fokusera på vårt kursutbud och på att förmedla dansglädje i våra kurser! 

FÖLJ OSS